У Луцьку затримати хуліганів, які розбили вітрину банку, допомогла випадковий свідок

О пів на другу ночі на пульт Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області надійшов сигнал з відділення банку на вулиці Винниченка. За вказаною адресою терміново виїхав екіпаж групи затримання ДСО. Правоохоронці виявили, що розбите скло вітрини банку. З вікна будинку, що навпроти, до правоохоронців звернулася жінка, яка стала випадковим свідком події. Вона розповіла міліціонерам, що троє чоловіків, які йшли з центру міста, ногами били по вікнах банку, але там скло виявилося міцним, тому вони почали гупати по вітрині фінансової установи, розташованої поруч. Крім того, лучанка надати детальний опис кожного з тієї компанії і вказала, в якому напрямку зникли хулігани.

За гарячими слідами на перехресті двох сусідніх вулиць підозрюваних затримали та доставили на місце події, де їх упізнала свідок.

Усі затримані – мешканці обласного центру. Що об'єднало компанію чоловіків віком 21-го, 26-ти та 40 років для вчинення хуліганських дій, з'ясовують у луцькому міському відділі міліції. Як повідомили в СЗГ УМВС України у Волинській області, нічні «розваги» зловмисників підпадають під дію статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>