У Луцьку на швидкість складатимуть кубик Рубіка

25 серпня у Луцьку, в рамках заходів приурочених Дню міста, під егідою WCA (Міжнародної асоціації кубика) за підтримки міської ради відбудеться міжнародний чемпіонат зі швидкісного збору кубика  Рубіка «Lutsk open 2013».

У Луцьку побував організатор змагань Олександр Борисенко. Він зустрівся з першим заступником міського голови Святославом Кравчуком, щоб обговорити організаційні моменти проведення заходу.

Практика засвідчує, що змагання зі швидкісного збору кубика  Рубіка не мають певних вікових рамок. Хороші результати  зі складання кубика показували як діти восьми років, так і дорослі люди, яким за 55.
Як повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради, організатори очікують, що до Луцька приїде близько 100 учасників змагань із України, Росії та Білорусі.На переможців чекає кубок, почесні грамоти та поїздка на чемпіанат України за кошти «Української Асоціації швидкуберів». Для участі у змаганнях потрібно зареєструватися на сайті міжнародної асоціації WCA. Оригінальне джерело Положень про змагання за адресаю: www. worldcubeassociation. оrg/regulations.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>