Рожищенський сирзавод обіцяє розрахуватися з боргами за півтора

Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук зустрівся з головою правління ВАТ «Рожищенский сирзавод» Петром Шванцом, аби обговорити плани на майбутнє підприємств, що зовсім недавно було на грані банкрутства, але завдяки зміні власника отримало нову програму розвитку.

ВАТ «Рожищенський сирзавод» відновив свою роботу 15 травня 2013 року. Тут виготовляють сирний продукт, масло селянське та сушать сироватку. На сьогодні погашено усю заборгованість по платежах до бюджету та податках, сплачено заборгованість із виплати зарплати та працевлаштовано близько 400 людей.

Також завод розпочав заготівлю молока у Волинській області. З червня вже виплачено селянам 1,5 млн грн попередньої заборгованості за молоко. Остаточно розрахуватись з ними завод планує впродовж наступних півтора місяця, повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>