В Азовському морі російські прикордонники затопили український рибальський баркас

17 липня близько 18.00 в Азовському морі в районі російського селища Воронцовка зіткнувся український баркасу та катер берегової охорони прикордонної служби Росії.

За інформацією, що надійшла від чергового центру моніторингу рибопромислових суден, інцидент трапився в районі коси Довжанська під час переслідування російськими прикордонниками українського судна, внаслідок чого останнє перевернулося. За попередньою інформацією одного з членів екіпажу врятовано. Сьогодні, близько 5.30 ранку, у ході пошуково-рятувальних заходів були знайдені тіла 2 затонулих рибалок, пошук ще 2 осіб, які перебували на баркасі, триває, повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

Врятований чоловік є громадянином України 1964 року народження, який проживає в селі Безіменне Новоазовського району Донецької області. Російські прикордонники даний факт підтвердили. До пошуку рибалок окрім прикордонного катеру додатково були задіяні 2 катери МНС Росії.

Російській стороні запропоновано провести спеціальну зустріч в районі події для з'ясування всіх обставин інциденту та в подальшому провести спільне розслідування ситуації під час якої затонув український баркас з рибалками.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>