На Харківщині зарізали працівницю пошти

Робітницю «Укрпошти» злочинці підстерегли недалеко від села Водяне Зміївського району. Зранку 16 липня вона отримала в поштовому відділенні близько 40 тисяч гривень пенсійних грошей, але рознести їх літнім людям не встигла.

Як пише «Комсомольская правда» в Украине», на листоношу напали двоє – чоловік і жінка. Вони збили свою жертву з велосипеда, поранили ножем і втекли з місця злочину з сумкою грошей. Жертву знайшов житель селища Борова. Коли на місце приїхала міліція, жінці вже неможливо було допомогти, вона померла від втрати крові.

– Впродовж декількох годин правоохоронці проводили копітку роботу по встановленню осіб, причетних до здійснення вбивства, – розповів начальник кримінальної міліції ГУ МВДУ в Харківській області Ігор Сенчук. – Співробітники міліції пройшли по маршруту, яким пересувалася загибла жінка і опитали місцевих жителів в надії знайти хоч якусь зачіпку, яка допоможе розкрити тяжкий злочин.

Злочинці знайшлися досить швидко – вони встигли втекти в Запорізьку область. Там їх спільними зусиллями й вичислили харківські і запорізькі міліціонери.  Вбивцями виявилися жителі Зміївського району - 38-річний чоловік і його 31-річна подруга. Кримінальній парі світить від 10 до 15 років, а можливо і довічний термін.

Зазначимо, що професія листонош в Україні стає надто небезпечною. Адже практично щодня вони розносять пенсії без жодної охорони.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>