Волинські екологи погрожують паліям штрафами

З настанням сезону жнив та збору урожаю щороку Державна екологічна інспекція у Волинській області посилює контроль за недопущенням спалювання залишків сухої рослинності. З метою попередження подібних порушень та притягнення порушників до відповідальності інспектори з охорони навколишнього природного середовища проводять постійні перевірки.

Державна екологічна інспекція у Волинській області попереджає, що випалювання стерні, луків, сухої рослинності, опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від п'ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>