В Івано-Франківську дві тисячі дітей не підуть в садочок?

Проблема нестачі місць у дошкільних навчальних закладах торкається багатьох регіонів України. В обласному центрі Прикарпаття уже з вересня просяться в садочок понад чотири тисячі дітей. Половині маленьких мешканців Івано-Франківська змушені будуть відмовити.

Головний спеціаліст з дошкільної освіти управління освіти міськвиконкому Галини Сич каже, що проблему можна вирішити якщо не будівництвом нових садків, то хоча б реорганізацією початкових шкіл та поверненням управлінню приміщень колишніх дошкільних навчальних закладів. Однак у цьому році через відсутність коштів реорганізацію не проводили. Тому малюки та їхні батьки знову опинилися у заручниках ситуації. Франківські садочки можуть прийняти лише 2 тисячі 235 діток. Решті (а на черзі стоїть ще майже стільки ж хлопчиків та дівчаток) радять чекати.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>