22 – 28 липня

Овен

Чудовий тиждень. Матимете стільки сил та оптимізму, що перешкод навіть не помітите. Однак з фінансами будьте обережні.

Телець

Вам щаститиме. Навіть безнадійні справи благополучно завершаться на вашу користь. Головне – не показувати оточуючим свої слабкі місця.

Близнюки

На роботі й удома ймовірні певні непорозуміння. Найбільш складний понеділок. Будьте уважні, спілкуючись з незнайомими людьми.

Рак

Цього тижня можливі неприємні чутки, що стосуватимуться вас чи ваших близьких. Утримайтеся від нових знайомств – є ймовірність зіткнутися із шахраями.

Лев

Вдалий час для покращення свого соціального і професійного становища. У романтичних стосунках, можливо, посиляться ревнощі, з’являться підозри у зраді.

Діва

Ви зможете легко досягти компромісу у найскладніших питаннях завдяки своїй конструктивній позиції, а також поступливості партнера.

Терези

На вас чекає багато поїздок, зустрічей, телефонних розмов. Однак нові знайомства закінчаться так само швидко, як і почалися.

Скорпіон

Не виключено, що вам доведеться розриватися між сім’єю і роботою. Постарайтеся не метушитися, дійте послідовно, тоді ви врегулюєте всі питання.

Стрілець

Зростає ймовірність фінансових втрат і всіляких пригод. Намагайтеся бути акуратними і зайвий раз не ризикувати.

Козеріг

Тиждень обіцяє безліч приємних подій і зустрічей. А ще вам не завадить розумний консерватизм у справах.

Водолій

Почуття міри і добре розвинена інтуїція дозволять вам успішно обійти підводні камені. У справах не нехтуйте особистою вигодою.

Риби

Ймовірно зустрінете людину, яка повністю переверне ваше життя. Не втратьте свого шансу. Більше таких зустрічей може і не бути!

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>