На Волині уже сім років не можуть відправити за грати грабіжників

У Рожищенському районному суді відбулись дебати по резонансній справі щодо двох молодиків, яким інкримінують участь у двох розбійних нападах на квартиру та нанесені тілесних ушкоджень господині помешкання.
Судова тяганина у справі щодо двох лучан Ігоря Зеленяка та Віталія Репецького триває понад 6 років. Досудовим слідством юнаки обвинувачуються в тому, що вони 26 травня 2006 року та 12 липня 2006 року проникли в квартиру та вчинивши розбійний напад на господиню, забрали із помешкання цінності.
Як повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області, спільницю юнаків, яка стояла «на чатах» під час скоєння злочину і яка наступного ж дня продала на ринку крадений мобільний телефон, правоохоронці затримали майже одразу. Вироком Луцького міськрайонного суду в серпні 2006 року дівчину визнано винною у вчиненні злочину та засуджено до 5 років позбавлення волі. Своє покарання вона уже відбула.
Ігоря та Віталія ще у 2007 році суд визнав винними та призначив покарання у вигляді семи років позбавлення волі. Відтоді, кілька років поспіль справа крутилась у судах різних інстанцій, однак, остаточної крапки у ній досі не поставлено.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>