На «Підкамені» буде вогняне шоу

Під час фестивалю «Підкамінь» гості зі Львова влаштують вогняне шоу та «піротехнічні танці», повідомляє сайт «Волинь Post» із посиланням на прес-службу фесту.

Ксенія Рихальська, учасниця клубу «Пантера», розповідає, що виступ буде насиченим і дуже цікавим, хоча й триватиме недовго:
«Ми представимо глядачам хореографічну сценку про те, як мавки зустрічаються з українськими хлопцями. За мавок будуть десять красивих дівчат. Думаємо, що тема купальських свят дуже личить етнофестивалю «Підкамінь-2013» й глядачі отримають від нашого виступу неабияке задоволення!», - розповідає Ксенія.
Виступ клубу «Пантера» відбудеться на фестивальному полі лише раз, тому закликаємо гостей бути уважними і не пропустити чудове вогняне шоу.
Нагадаємо, «Підкамінь-2013» відбудеться 19-21 липня в однойменному селищі, що у Бродівському районі, на межі Львівської, Рівненської та Тернопільської областей.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>