На Дніпропетровщині інкасатор вбив своїх напарників і втік з грошима (Фото)

На узбіччі дороги в Дніпропетровській області знайдено інкасаторський автомобіль – водій і один з охоронців убиті, другий інкасатор зник. Зникли 500 тисяч гривень.

Інкасаторський автомобіль був виявлений на узбіччі дороги між містами Кривий Ріг і Апостолове Дніпропетровської області. Виявили загиблих колег інші інкасатори, які їхали цією ж дорогою.
«Інкасатор, який розшукується, озброєний. З машини зникли близько 500 тис. грн.», - повідомив начальник центру зв'язків з громадськістю Головного управління МВС у Дніпропетровській області Олексій Щербатов.

МВС України обіцяє 10 тисяч гривень за інформацію про вбивцю інкасаторів.  МВС повідомляє прикмети особи, що розшукується у зв'язку з убивством інкасаторів. Йому близько 40-ка років, зріст 190 см, міцної статури, волосся русяве середньої довжини. Був одягнутий у сині джинси, сіру у клітинну сорочку, темно-сірі кросівки. При собі може мати вогнепальну зброю - два пістолети.
У п'ятницю, 12 липня, при збройному нападі на інкасаторський автомобіль «Укрпошти» у Миколаєві загинули три людини - водій інкасаторського автомобіля і два зловмисники. Також пізніше знайшли убитим таксиста, в якого грабіжники відібрали автомобіль для скоєння злочину.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>