Подробиці яєчної атаки на Броніслава Коморовського (фото, відео)

Нагадаємо, що у неділю 14 липня, у Польщі та Україні вшановували жертв українсько-польського кривавого конфлікту 1943 року . Президент польської держави Броніслав Коморовський прибув на жалобні заходи у Луцьк. Після меси на польського президента скоєно яєчну атаку.

Напад скоїв 21-річний мешканець Запоріжжя. Працівники міліції миттєво вивели молодого чоловіка і відвезли на освідування в обласний наркодиспансер. Вмісту алкоголю у його крові не виявлено. За даним фактом слідчим управлінням УМВС України у Волинській області розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Правоохоронців затриманий запевнив, що не належить ні до якої організації, має власні переконання. Свій вчинок назвав протестом проти рішення польського Сейму, який назвав дії українців під час Волинської трагедії етнічними чистками польського населення.

 

Віде: watch?v=yIAFdUz_aI8

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>