На Волині запустили сайт, який в режимі он-лайн показує графік перевірок

На Волині презентували веб-сайт «Прозорий контроль». Це  зробив заступник керівника апарату – начальник організаційного відділу ОДА Роман Матвійчук сьогодні під час оперативної наради у голови облдержадміністрації.

Він повідомив, що на сайті розміщена інформація про заходи державного нагляду та контролю, які проводять 18 контролюючих органів області, а також розміщена інформація про заходи контролю щодо юридичних осіб.

«Сайт дуже просто організовано, - каже Роман Матвійчук. - З бази даних, в яку постійно вноситься інформація, за трьома напрямками обираються дані. Перший варіант відбору інформації це – пошук за кодами ЄДРПО юридичних осіб. Відвідувач сайту вносить код, натискає пошук і за мить йому відображається необхідна інформація. Він буде бачити хто проводить перевірку та в який період вона буде проводитись. Другий варіант – пошук за контролюючими органами,  а третій – за періодом».

Для максимальної зручності, на сайті різними кольорами відзначені контролюючі органи, які проводитимуть перевірку. Крім того, наявний зворотний зв'язок. На веб-сайтах облдержадміністрації та райдержадміністрацій розміщені посилання на сайт «Прозорий контроль». Адреса нового ресурсу: www.control.volyn.ua.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>