ДТП на трасі Луцьк-Ковель вже забрала вісім життів (фоторепортаж)

Страшна трагедія сталася на трасі «Луцьк-Ковель» зранку 11 липня біля села Воля-Любитівська Ковельського району на Волині. Автобус, який курсував з Мінська зіткнувся з іншим автобусом, який їхав маршрутом «Луцьк-Гряда». В транспортному засобі, який віз дітей із Білорусі в Болгарію знаходилося 40 дітей та 10 супроводжуючих, керували ним два водії з Болгарії. Вони подолали тисячі кілометрів, щоб приїхати в Білорусь. Тож за попередньою версією, втомившись в дорозі, й спричинили аварію, в якій загинуло вісім осіб. Серед них – болгарський водій, дитина з Мінська, яка тільки вчора відсвяткувала День народження, та супроводжуючі. Не доїхала до пункту призначення і жінка, яка сіла в автобус «Луцьк-Гряда» тільки-но у Свидниках. Наразі 31 людина знаходиться в лікарні, з яких 22 – білорусів, серед яких – 16 дітей. За життя потерпілих бореться бригада хірургів з Луцька. На Волинь вже поспішають дипломати з республіки Білорусь, які намагатимуться забрати своїх транспортабельних співвітчизників, щоб продовжити їхнє лікування вдома. Хто фізично не постраждав в ДТП, знаходяться в санаторії «Турія» поблизу Ковеля. З ними працюють психологи.

На місце трагедії вже прибули віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул та голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На місці аварії побував Віце-прем’єр міністр України Олександр Вілкул

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Госпіталізовано 31 людину, серед них 16 дітей

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Частину постраждалих вже в день аварії планують забрати на лікування в Білорусію

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>