П’яні українські ДАІшники без трусів, влаштували ДТП на Харківщині (відео, обережно – нецензурна лексика)

Позавчора ввечері близько 20.00 в районі селища Песочин Харківської області сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля ВАЗ 21093 не впорався з керуванням та допустив з'їзд у кювет. Як з'ясувалося трохи пізніше, за кермом був старший сержант Валківського взводу обласної роти ДАІ Олександр Мартинов.

«Рухався з боку Баварії в бік ринку Лоск по окружній. З'їжджаючи з моста, злетів у кювет між відбійниками. Поруч з ним були пасажири - подружня пара. Водії, які побачили ДТП - зупинилися, щоб надати допомогу - за кермом сидів чоловік у формі ДАІ, проте став запевняти, що автомобілем керував не він, а його друг, вів себе неадекватно, нецензурно висловлювався, зняв форму, а брюки надів навиворіт. Його друг, той, що був пасажиром, запевняв, що саме він був за кермом, хоча безліч людей були очевидцями того, що саме правоохоронець керував автомобілем», - розповів активіст Дорожнього контролю Дмитро Бабчіч. За його словами, пасажири також вели себе неадекватно.

«Він зняв труси - єдине, що було надіто на ньому, і пропонував вступити з ним у статевий зв'язок», - продовжує Бабич.

На місце події приїхали начальник обласної ДАІ Олександр Єршов та представники прокуратури.

Мартинова збиралися відвезти на медобстеження, однак, народ збунтувався і зажадав перевірити водія «на алкоголь» на місці події. В результаті, драгер показав наявність алкоголю 2.04 проміле. Після цього Мартинова відправили до наркоцентру - очевидців туди не пустили лікарі. Машину забрав евакуатор.

даішникВідео: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kjHar6KaY-o

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>