На Волині відбувся православний велопробіг до Почаївської Лаври

ВелопробігІз благословення митрополита Луцького і Волинського Ніфонта відбулася велоподорож молоді  до Свято-Успенської Почаївської лаври. ЇЇ ініціювало молодіжне товариство «Дорога до доми» з селища Колки, яке організовувало  даний вело заїзд уже в п’яте. Цього року до них приєдналися молодіжні організації «Лови момент» з Луцька та «Ніка» з Рожища. Всього у колоні мандрував 21 велосипедист, серед них 4 священики, 8 дівчат і 9 хлопців.

Стартовою точкою стала Волинська духовна семінарія, звідки 1 липня о 9 годині ранку юні паломники розпочали свою тернисту, але незабутню подорож. Того ж вечора зупинилися переночувати на джерелі Святої Анни. Наступного ранку з новими силами велосипедисти вирушили до пункту призначення. Протягом першої половини дня відвідали усі святині Почаївської Лаври і повернулися назад до джерела. Варто згадати що православні активісти не байдикували і виконували послух допомагаючи монахиням. Також усі бажаючі мали змогу окунутися у святих водах.

В загальному молодь проїхала велосипедом 250 кілометрів. Та за час подорожі всі дуже здружилися, отримали море нових вражень та Божої благодаті.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>