Учасником «Бандерштату» буде Юрій Луценко

Одним з учасників гутірок на фестивалі українського опору «Бандерштат», який відбудеться у Луцьку 3-4 серпня, буде лідер громадського руху Юрій Луценко. Про це розповіли організатори заходу під час прес-конференції у «ВолиньМедіа».

Цьогорічний фестиваль матиме деякі новації. Зокрема значно оновиться персональний склад учасників, запрошено чимало молодих гуртів. З останніх планують сформувати акустичну сцену, яка працюватиме дві ночі поспіль аж до шостої ранку.

Як уже зазначалося раніше, хедлайнерами фесту будуть гурти «Тартак» та «Скрябін».

Традиційно відвідувачі побачать історичну реконструкцію. Але цього разу у суперники воякам УПА свідомо планують обрати не війська НКВС, а армію Вермахту.

Оскільки останнім часом на ультра патріотичний фестиваль спонсорські кошти залучити дуже складно, як і минулоріч він буде платним. До фестивалю квиток на два дні коштуватиме 80 гривень, у день фестивалю» - 100 гривень або 60 гривень на один день.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>