На Волині після ДТП тіло потерпілого перевезли на іншу вулицю і викинули

Цей жахливий випадок трапився у місті Камінь-Каширський. Як розповіла інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями райвідділу міліції Валентина Тороканець «Вістям Каменя», вночі, по вул Воля жителя міста Володимир Л., який їхав велосипедом, збив невідомий автомобіль. Однак, зловмисник, чи зловмисники, замість того, щоб надати йому першу допомогу і викликати швидку, вирішили замаскувати злочин. А саме - похапцем прибрали сліди, більше того - повантажили в авто самого потерпілого, якого викинули під паркан за півтора кілометра від місця ДТП, поблизу школи № 2. В метушні невідомі залишили на місці лише черевики та велосипед Володимира. Співмешканка велосипедиста, яка згодом проходила тією ж дорогою, побачила черевика. Зрозумівши кому належить ця річ,  повідомила у міліцію.

Близько четвертої ранку до Камінь-Каширського РВ зателефонували жителі міста та заявили, що по вул. Гагаріна, під парканом, виявлено труп Володимира Л. Тіло якого було закривавлене, з численними переломами, без ознак життя. За попередніми даними дорожньо-транспортну пригоду скоїв водій автомобіля «Рено кенго», жовтого кольору.

Правоохоронці звертаються до всіх, хто володіє будь-якою інформацією з приводу наявності у когось автомобіля вищевказаної марки на транзитних номерах чи взагалі щойно придбаних, незареєстрованих, автомобілів чи якоюсь іншою інформацією по даному факту, повідомити на телефонну лінію «102» або на номери мобільного телефону (096) 74-84-649, (066) 43-83-141.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>