Дві крупні тернопільські «пташки» попалися на хабарі

Увечері 2 липня у центрі Тернополя оперативники підрозділу внутрішньої безпеки взяли на хабарі своїх «побратимів» — високопосадовців податкової служби та підрозділу УБОЗ.

Операцію із затримання міліціонери провели по-кіношному ефектно: заблокували машинами «Тойоту» одного хабарника, поклали чоловіка лицем на асфальт, натягли кайданки, випотрошили салон його машини і склали на землю особисті речі. З подібними спецефектами пов’язали й спільника, який допивав каву у кафе неподалік.

Посадовці Головного управління Міністерства доходів та зборів України в Тернопільській області та УБОЗу скооперувалися, аби «нагріти» підприємця. Останній за уникнення позапланової перевірки щодо дотримання податкового законодавства пообіцяв хабарникам 40 тисяч гривень. Під час передачі половини обумовленої суми нечистих на руку затримали. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>