Чернівці приймуть чемпіонат світу з мотокросу у найпрестижнішому класі

У 2013 році Україна вже вдруге в історії вітчизняного мотокросу отримала право приймати Чемпіонат Світу з мотокросу в класі МХ3 – класі найпотужніших мотоциклів з об’ємом двигуна до 650 см3. Змагання проходитимуть 20 та 21 липня у Чернівцях. Відповідне рішення було прийняте Міжнародною Федерацією Мотоспорту (FIM).

FIM надало перевагу Чернівцям через те, що траса спортивного центру «Суперкрос» - єдина в Україні, яка володіє ліцензією FIM на проведення Чемпіонатів Світу, має довжину1750 м., 11 трамплінів, 18 поворотів та  стартову пряму довжиною110 метріві є однією з найкращих у Східній Європі.

В цьому році на етапах Чемпіонату світу в класі МХ3 стартувало понад 100 гонщиків, з яких 61 спортсмен має очки в загальному заліку чемпіонату. Це – представники таких країн, як Словенія, Чехія, Австрія, Естонія, Німеччина, Фінляндія, Росія, Італія, Польща, Словаччина, Нідерланди, Швейцарія, Данія, Бельгія, Україна, Болгарія, Румунія, Англія, Іспанія, Хорватія, Сербія, Швеція.

Чернівецький етап Чемпіонату Світу відбудеться після хорватського, а естафету змагань прийматимуть Бразилія, Велика Британія, Чехія та Словаччина. Таким чином, гості змагань будуть спостерігати за безкомпромісною боротьбою найкращих спортсменів -  діючих чемпіонів та призерів Світу та Європи.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>