Проблемній шкірі допоможе рідкий азот

«У мене була проблемна шкіра. Після лікування на обличчі залишилися червоні плями. Чула, що позбутися їх можна завдяки рідкому азоту. Що це за процедура і чи не викликає вона побічних дій?»
Надія ЯРОВА,
м. Рівне
Як розповіла лікар дерматовенеролог вищої категорії Рівненського обласного шкірно-венерологічного диспансеру Світлана Романюк, в останні роки для лікування шкірних захворювань та реабілітації пацієнтів з різними естетичними дефектами шкіри застосовують рідкий азот. Ця процедура є недорогою та безболісною. Вона, каже лікар, не викликає жодних побічних ефектів. Ватним тампоном, змоченим у рідкому азоті, масажують уражену поверхню до легкого почервоніння або пощипування. Короткочасне заморожування виконує функцію антисептичного бар’єра і забезпечує повноцінну регенерацію без ризику повторного утворення косметичних дефектів. Також ця процедура покращує венозний кровообіг та відтік, лімфодренаж. Рідкий азот застосовують і при лікуванні псоріазу, атопічного дерматиту, червоного вовчака, пігментних плям, бородавок та інших захворювань шкіри. В естетичній медицині його використовують з антицелюлітною метою та для омолодження. Лікування рідким азотом застосовують протягом десяти днів. При потребі через два тижні процедуру можна повторити.
Марія МАРТИНЮК
  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>