У Шацьку зібралися учнівські лісництва

У Шацьку на базі лісового коледжу імені Валентина Сулька відбувся дводенний зліт учнівських лісництв Волині. Зараз в області діє сорок три учнівських лісництва. Майже всі вони брали участь у зльоті.
У конкурсі наукових робіт перемогу святкував дев’ятикласник Маневицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Антон Рибалко. Команда Маневицького учнівського лісництва стала переможцем обласного огляду-конкурсу на краще учнівське лісництво і у загальнокомандному заліку за результатами усіх завдань. Вони і представлятимуть Волинь на Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв у Києві.
Організаторами виступили Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства, управління освіти і науки облдержадміністрації, Волинський обласний еколого-натуралістичний центр та Шацький лісовий коледж імені Валентина Сулька.
Мирослава МАНЕЛЮК,
Волинська область
  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>