Повією працювала жінка на дев’ятому місяці вагітності

В одному з відпочинкових комплексів Луцька міліція виявила групу зловмисників, які організували надання сексуальних послуг.
За інформацією СЗГ УМВС України у Волинській області, до розважального комплексу приїздили відвідувачі, а адміністратори, щоби задовольнити всі бажання клієнта, пропонували сексуальні послуги дівчат. Наявність останніх забезпечувала звідниця – 38-річна лучанка. Бувало, що на виклик разом з іншими приїздила і вона сама: у такому випадку клієнт мав змогу обрати ту, яка йому більше до вподоби.
Одна година утіх коштувала 500 гривень, а ніч – до двох тисяч.
На своє виправдання звідниця каже, що у неї троє дітей, і коштів на прожиття постійно катастрофічно бракувало.
– Щодо повій, то одна із них має дворічного сина, якого залишала у «господині», поки їздила на виклик, – розповів начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук. – Інша обслуговувала клієнтів, будучи на дев’ятому місяці вагітності.
На повій склали адміністративні протоколи. Для них усе обійдеться штрафом від п’яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
А ось звідниця за свій злочин може вирушити за грати на п’ять років.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
Волинська область
  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>