Перинатальнпий центр у Луцьку відкриють достроково

Роботи на будівництві Волинського обласного перинатального центру тривають згідно графіка, кошти з обласного та державного бюджетів освоюються у повному обсязі.  У цьому голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук запевнив заступника Глави Адміністрації Президента України Ірину Акімову у режимі відео селекторної наради, повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Завдяки фінансуванню із держбюджету, будівельники почали працювати у дві зміни, триває монтаж сантехнічного обладнання. «На початку року роботи тривали за рахунок обласного бюджету. До речі, на Волині закладено 15% від загальної суми коштів. Вже освоєно 3,7 млн грн. З державної скарбниці ми вже отримали понад 6 млн грн., і сьогодні на рахунки надійшло ще 7 млн 752 тис. грн.. Така підтримка дає нам змогу повноцінно працювати у липні. Тобто область цілком вкладається у графіки», - підкреслив Борис Клімчук. Більше того, волинський губернатор зазначив, що область готова освоїти й ті кошти, які внаслідок низки причин цьогоріч «залежались» в інших регоінах. Це ще приблизно 25-30 млн грн. Тоді перинатальний центр запрацює уже влітку 2014 року.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>