8 – 14 липня

Овен
Цього тижня приємних досягнень та проблем, які самі ж собі і створите, може виявитися майже порівну. Приймаючи важливі рішення, прислухайтесь до інтуїції.
Телець
Цього тижня можете розгорнути бурхливу діяльність чи долучитися до справ інших людей. Сімейні зможуть зміцнити свої стосунки з партнером.
Близнюки
Від ваших успіхів може запаморочитись голова і зіпсуватися настрій у заздрісників. Побережіть здоров’я – позбудьтеся шкідливих звичок.
Рак
Досить неспокійний тиждень, можливі запізнення чи помилки. Неділя може надихнути на якусь пригоду.
Лев
Щоб досягти успіху, у будь-якій справі керуйтеся власним досвідом та інтуїцією. Свіже повітря та здорова їжа позитивно вплинуть на ваше здоров’я.
Діва
Проявіть стійкість, адже вас спокушатимуть різні азартні розваги та розіграші. Це хороший період для саморозвитку та розширення світогляду.
Терези
Зверніть особливу увагу на матеріально-побутову сферу. Саме час розібратися з діловими партнерами, впорядкувати папери та фінанси.
Скорпіон
Не зволікайте з вирішенням давніх проблем і тримайте свої грандіозні плани при собі. У вихідні не сперечайтеся з друзями.
Стрілець
Якщо добре попрацюєте і зайвий раз не ризикуватимете, заслужите непогане заохочення. Не виключені навіть фінансові успіхи.
Козеріг
Ловіть цікаві миті життя і радійте їм. Труднощі теж можуть з’явитися на шляху, але їх боятися не потрібно – ви з усім впораєтеся.
Водолій
І на роботі, і вдома ключем до успіху стануть толерантність і наполегливість. Вихідні принесуть чимало позитивних емоцій.
Риби
У цей період ви будете безтурботними, як дитина. За вами навіть догляд знадобиться, щоб ви через свою дитячу безпосередність чогось не накоїли.
  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>