На Волині обрали «Першу Леді» (фото)

У Луцьку в рамках святкування Дня молоді відбувся студентський конкурс краси «Перша Леді Волині 2013», участь в якому взяло дев'ять чарівних студенток з різних навчальних закладів Волині.

У першому конкурсі номінантки вийшли на сцену в стилізованих під українські костюми вбраннях і розповіли про себе. Другим випробуванням для дівчат став найочікуваніший конкурс, особливо для чоловіків – вихід у купальниках. У третьому конкурсі окрім гарних ділових костюмів дівчата показували і свої знання.
Фінальним для дівчат став вихід у вечірніх сукнях. А в перервах між конкурсами усіх присутніх розважали своїми виступами хореографічний колектив «Ремікс», студентка Юлія Романець та заслужений артист України Адам Горбатюк. Окрім того, під час заходу свою колекцію презентувала  модельєр Ольга Деревич.
Врешті, після святкової програми та відзначення подяками спонсорів дійства, яке організували з нагоди Дня молоді, керівником оргкомітету дійства Валерієм Пельцем і підрахунків балів членами журі конкурсу, дівчат нагородили.

Так, II віце-леді Волині стала студентка Луцького національного технічного університету Тетяна Антонюк. Першою віце-леді Волині стала вихованка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Марина Отрода.
Переможницею у конкурсі краси «Перша леді Волині» обрали вихованку училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського Анну Литвинчук, яка представлятиме Волинь на всеукраїнському конкурсі краси-особистості «Перша Леді України» у Криму.

До складу журі конкурсу увійшли Катерина Твердохліб, заступник начальника у справа сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації Андрій Мороз, ведуча програми «Ранок нової Волині» Юлія Ковальчук, представник ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Сергій Машевський та керівник Північно-Західного регіонального управління ПрАТ «Датагруп» Анастасія Мельничук.

Організували свято : МГО «Студентська республіка», РА «Еліанс», ВМГО «Студентська рада Волині», журнал «Ваше весілля».

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>