Впіймав «на льоту» самогубцю, яка вистрибнула з вікна

На Львівщині правоохоронці врятували життя жінці, яка намагалася покінчити із життям. Вона вистрибнула з вікна третього поверху житлового будинку – і опинилася… в руках сержанта міліції.

Як повідомили у відділі зв’язків з громадськістю головного управління МВС України у Львівській області, сталося це у Трускавці. Правоохоронцям зателефонував сусід 55-річної жінки і повідомив, що вона, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, хоче викинутися з вікна. Наряд міліції прибув вчасно. Жінка перехрестилася та з вигуком «стрибаю» полетіла вниз. Але розбитися їй не дали. Сержант міліції Михайло Подоляк оперативно визначив місце, куди вона буде падати, підбіг туди та під час стрибка впіймав.

«Швидка» доставила громадянку до лікарні. Оглянувши пацієнтку, медики діагностували лише алкогольне сп’яніння, а жодних тілесних ушкоджень не виявили.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>