У Володимирі-Волинському заборонили продавати спиртне вночі

У Володимирі-Волинському заборонили торгівлю алкоголем у нічний час з 22 до 8 години. Таке рішення було прийняли під час останньої сесії Володимир-Волинської міської ради.

Депутати, які не проголосують за заборону торгівлі спиртним у нічний час, повинні вибачитися перед громадою Володимира-Волинського. Про це, виступаючи на сесії міської ради під час обговорення питання про заборону торгівлі спиртним у Володимирі-Волинському, заявив голова фракції ВО «Свобода» Сергій Коба.

Присутній на сесії народний депутат України Євген Мельник  також закликав депутатів підтримати заборону торгівлі спиртним у нічний час і навів статистику згідно якої 25% смертей серед молоді становить смертність під дією алкоголю.

Схоже, що заклики, звернення, а найбільше – тиск з боку громадськості таки вплинули на депутатський корпус і рішення прийняли. Проти заборони торгівлі алкоголем виступила провладна команда до якої, як не дивно, входить і частина керівників навчальних закладів Володимира-Волинського.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>