На Волині відбудеться фестиваль зеленого туризму

28-29 червня в смт Дубище пройде шостий фестиваль зеленого туризму «Рожищенська мальованка». Захід відбудеться за сприяння голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука та благодійного фонду «Рідна Волинь»

На території комплексу відпочинку «Мальованка» зберуться поціновувачі зеленого туризму на фестивалі «Рожищенська мальованка». Впродовж двох днів гостям свята запропонують різні види розваг та відпочинку.

Дівчата зможуть помірятись та визначити володарку найдовшої коси в конкурсі «Коса Мальованки».

Гостям фестивалю свій сюрприз підготували й артисти Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка. Вони зіграють виставу «Жила була сироїжка».

Завершиться перший день фестивалю гала-концертом «Мальований цвіт» та фаєр-шоу від Луцького театру вогню «Sunrise».

Не менше позитивних емоцій отримають гості «Мальованки» й наступного дня. З обідньої пори на території комплексу відкриється виставка-ярмарок робіт місцевих майстрів народного мистецтва. Виступатимуть фольклорні колективи області, відбудуться спортивні змагання, конкурси та забави, як для дітей, так і для дорослих.

Потім на сцені фестивалю виступатимуть колективи Волинського академічного народного хору, гостей з Польщі «Але бабусі Плюс», вокально-інструментального гурту з Білорусі та Луцька «ФлайzZzа».

Цьогорічний «Фестивальний сюрприз» від організаторів – виступ відомого українського колективу «Дзідзьо». Їх на сцені гості побачать о 21 годині. А завершиться дійство святковим феєрверком та «Дубищенськими етновечорницями» від гурту «Luchesk Band».

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>