На Волині чоловік проривався через кордон машиною

Вчора вночі в Україну через пункт пропуску «Доманове», що на Волині з сусідньої білорусі легковиком «Опель» повертався наш співвітчизник.

Під час проходження контролю з'ясувалося, що 36-річний чоловік перевозить м’ясну та молочну продукцію білоруського виробництва. Враховуючи, що ввезення з Білорусі в Україну продукції та сировини через загрозу зараження африканською чумою заборонено, представники ветеринарної та митної служб відмовили в її оформленні. Після цього чоловік виїхав за межі пункту пропуску в напрямку Білорусі. Проте українець вирішив все ж доставити товар в Україну, але цього разу оминаючи контроль і за деякий час чоловік повернувся. Він на великій швидкості спробував прорватися через державний кордон. Прикордонники зупинили транспортний засіб за5 метрівдо лінії паспортного контролю. Водія затримали та викликали міліцію. Як з'ясувалося чоловік спробував перевезти майже170 кілограмівм’ясопродуктів та342 кілограмимолокопродуктів. Наразі на нього складені документи адміністративного провадження. Крім того у водія вилучили й автомобіль.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>