У Нововолинську затримали наркодилерів з чотирма видами наркотиків (відео)

На території автостанції у Нововолинську затримали наркодилерів, які збували у місті гірників наркотики різних видів. Працівники міліції схопили їх на місці події одразу після фіксації факту продажі ними наркотику.

Як пише "ПроНовік", дилерами виявилися жінка 28 років, родом з Іванич, та чоловік 38 років, родом із Сокаля Львівської області. Останній займався поставкою наркотиків, а жінка реалізовувала їх на території Нововолинська.

"Правоохоронцями було проведено дві оперативні закупівлі у даного наркозбутчика. При останній - на суму 3000 гривень - зловмисників і було затримано, - розповідає про хід операції Валентин Семенуха, начальник сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Нововолинського УМВС. - У наркодилерів було виявлено в наявності чотири види наркотичних речовин: амфетаміни, субутекс, маріхуана та макова соломка."

Правоохоронці відзначають і посильну допомогу деяких депутатів міської ради у виказаному їм сприянні для боротьби з наркоманією у Нововолинську.

 

Відео: watch?feature=player_embedded&v=f98zRLu1lo0

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>