У Луцьку повією працювала жінка на дев’ятому місяці вагітності

Ні для кого не секрет, що чимало жінок "заробляють" на життя, займаючись проституцією. Продають себе повії на окраїнах міста. Віддаватися клієнтові іноді доводиться у автомобілі, а іноді приїздять до відпочинкових комплексів. У одному із таких організатор залишила свій номер телефону зі словами: "Потрібні будуть дівчата, телефонуйте". Таким чином розпочалася її злочинна діяльність у Луцьку.

За інформацією СЗГ УМВС України у Волинській області, до розважального комплексу приїздили відвідувачі, а адміністратори, щоби задовольнити всі бажання клієнта, пропонували сексуальні послуги дівчат. Відтак дзвонили до вже знайомої 38-річної організаторки та замовляли красунь. Бувало, що на виклик разом із іншими приїздила і головна звідниця: у такому випадку клієнт мав змогу обрати ту, яка йому більше до вподоби.

Одна година з повією коштувала 500 гривень, а ніч - до двох тисяч. Із цих грошей платню отримував також водій, який їх привозив та забирав додому. Тож фактично за рахунок сексуальних послуг, які надавали дівчата, заробляли на життя п'ятеро членів злочинної групи: організатор, водії та адміністратори закладу.

На своє виправдання звідниця говорить, що у неї троє дітей, а по-іншому заробити достатню для прожиття суму вона ніде не могла. При цьому мешкала в орендованому, напівзанедбаному будинку.

- Щодо повій, то одна із них має дворічного сина, якого залишала у "господині", поки їздила на виклик, - розповів начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук. - Інша обслуговувала клієнтів, будучи на дев'ятому місяці вагітності. Відносно повій складено адміністративні протоколи за частиною 1 статті 181-1 (Заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення, що тягне за собою штраф від п'яти до десяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

За фактом звідництва розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво, вчинені організованою групою) Кримінального кодексу України. Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі до п'яти років. Організаторка арештована, вирішується питання щодо оголошення підозри іншим членам організованої злочинної групи.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>