Нардеп-комуніст побився з міліцією через Сталіна (фото)

У Сімферополі жалобні заходи, приурочені до Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні, завершилися скандалом - народний депутат від КПУ Сергій Топалов влаштував бійку з міліціонером. Про це пише "0652.ua".

Вранці до могили Невідомого солдата в парку ім. Гагаріна прибули представники Кримського рескому КПУ. Вони поклали квіти та вінки до Вічного вогню, було організовано почесну варту.

Скандал розгорівся через портрет Сталіна, який принесли до меморіалу. Представники правоохоронних органів вимагали забрати портрет, однак ветерани відмовилися це робити.

За даними видання, після цього міліція вирішила діяти силовими методами. На захист ветеранів став Топалов, що накинувся на правоохоронця. В результаті портрет Сталін залишився біля Вічного вогню разом з почесною вартою. Незабаром до монумента прибули представники Верховної Ради і Ради міністрів Криму, представники міської влади, громадських організацій та ветерани.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>