На Трійцю на Ратнівщині у ДТП палали машини і гинули люди

Дві дорожньо-транспортні пригоди сталися 23 червня пізно ввечері. У селі Проходи автомобіль "Фольксваген-Пасат Б-4", за кермом якого був власник Олександр Ш., 1987 року народження, житель села Теребовичі Самарівської сільської ради, виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з автомобілем "Фольксваген-Пасат Б-3", яким керував ратнівчанин Олександр В., 1993 року народження. У результаті зіткнення автомобіль, на який був вчинений наїзд, згорів повністю. На щастя, його пасажирів та водія врятували місцеві таксисти, які саме нагодилися, і допомогли їм вибратися із палаючого сплющеного авто. Вони також відтягнули автомобіль Олександра Ш., аби не загорівся і він. У результаті ДТП обидва водії та усі пасажири, всього шестеро чоловік, з різними тілесними пошкодженнями, потрапили до центральної районної лікарні.

А у Заболотті внаслідок ДТП загинув Андрій Ковальчук, 1986 року народження, батько трьох дітей. Він пізно ввечері повертався додому мотоциклом "ІЖ" і вдарився в електроопору. Чоловік загинув на місці пригоди миттєво.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>