На Волині “накрили” підпільну гуральню

Нелегальний цех у Володимирі-Волинському. Як розповіли в оперативному управлінні Міндоходів у Волинській області,

Виготовлення та реалізація нелегальної продукції відбувалася в підсобних приміщеннях в приватному секторі.

Вготовлений власноруч товар організатор реалізовував самостійно, а також через низку торгівельних точок. Звідтіля сурогатна горілка потрапляла до споживачів Турійського та Ковельського районів. У переліку споживачів підробленої у Володимирі-Волинському горілки траплялися жителі прикордонних районів Республіки Польща.

На час проведення обшуку в приміщенні, де кустарним способом виготовлявся сурогат, правоохоронці вилучили 560 пляшок фальсифікату під видом горілок відомих виробників і все необхідне обладнання для його продукування - лійки, скляну тару, мірник та електропомпу. Орієнтовна вартість цього нелегального краму понад 19 тисяч гривень.

У рамках досудового розслідування співробітники оперативного управління ГУ Міндоходів у Волинській області встановлюють канали постачання спирту на територію Волинської області.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>