Волинська міліція лікуватиметься в оновленому госпіталі

З нагоди відзначення Дня медичного працівника у секторі медичного забезпечення УМВС України у Волинській області відбулося урочисте відкриття відремонтованого стаціонарного відділення.

На відкриття завітали начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук, голова облдердадміністрації Борис Клімчук, Луцький міський голова Микола Романюк і керівники слубж системи органів внутрішніх справ та міськрайвідділів міліції Волині.

Церемонія відкриття розпочалася із перерізання символічної червоної стрічки. Після цього настоятель Святогеоргіївського храму отець Олександр провів молебень та освятив відремонтоване приміщення.

Оглянувши осучаснені палати, Борис Клімчук подякував керівництву обласного управління міліції та колективу лікарні і пообіцяв, що презентує медичній установі кардіоцентр для проведення обстеження серцево-судинної системи. Голова профспілкової організації працівників та пенсіонерів ОВС Володимир Буравський подарував закладу столовий набір посуду, а святі отці - образ святого Володимира, який буде оберігати заклад і людей, котрі тут лікуються.

Олександр Терещук у вітальному слові відзначив:

- Для приведення сектору медичного забезпечення у належний стан треба ще багато, але роботу ми вже розпочали - і результат, який сьогодні побачили, повністю задовольняє. На цьому зупинятися не станемо, а навпаки - спільними зусиллями доведемо усе до пуття.

Лікувальний заклад працює з 1991 року і вже давно потребував чималих фінансових вкладень.

Тому начальник обласної міліції Олександр Терещук разом із начальниками служб апарату та міськрайонних відділів міліції в області погодилися допомогти керівнику закладу Георгієві Лягу.

Усі керівники міськравідділів взяли палати, які за короткий термін власними силами відремонтували та облаштували новими меблями і телевізорами.

На обслуговуванні закладу перебуває двадцять тисяч чоловік. Здебільшого тут лікуються ветерани і пенсіонери ОВС. Діючі правоохоронці проводяться щорічний профогляд. За зміну сектор медичного забезпечення може прийняти амбулаторно 250 чоловік.

Відновлене стаціонарне відділення на шістдесят ліжок - це лише початок. Волинські правоохоронці докладуть максимум зусиль, аби надати медичному закладу "друге дихання".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>