Лауреат «Коронації слова» – Євген Цимбалюк

Євген ЦИМБАЛЮК

Євген ЦИМБАЛЮК

У Києві пройшла церемонія вручення однієї з найпрестижніших літературних премій України «Коронація слова» за результатами цьогорічного Міжнародного літературного конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс, поезії та творів для дітей. Найкращі нові рукописи визначалися у п’яти номінаціях, і в одній з них – «Пісенна лірика» – лауреатом першої премії, володарем статуетки літературного «Оскара» України, як іменують головний приз «Коронації слова», став письменник Євген Цимбалюк із селища Млинова, що на Рівненщині.

Серед тисячі авторів з України та зарубіжжя, які пишуть українською мовою і які були претендентами на перемогу у номінації «Пісенна лірика», Євгену Цимбалюку присуджено першість за поетичну збірку «Три сльози – три жарини». Він також отримав спеціальну відзнаку за кращий поетично-пісенний твір.

Олександр Шустерук,

Рівненська область

Євген ЦИМБАЛЮК

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>