На Волині на 10 років відправили за грати наркокур’єра

Набула чинності ухвала Апеляційного суду Волинської області стосовно громадянина України, який намагався ввезти в Україну з Польщі чималу партію кокаїну.

У жовтні 2012 року співробітники СБУ спільно з прикордонниками та митниками затримали зловмисника у пункті пропуску "Ягодин".

Як повідомили у прес-групі УСБУ у Волинській області, 36-річний мешканець Полтавщини на власному автомобілі ввіз в Україну 175 грамів кокаїну. Наркотик був розфасований у 34 капсули, які злочинець напередодні проковтнув. Під час огляду у медичній установі, вказані капсули були виявлені в результаті рентгенографії.

Суд визнав наркокур'єра винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів в особливо великих розмірах) та ч.3 ст.307 (незаконне зберігання та перевезення наркотичних засобів в особливо великих розмірах з метою збуту) Кримінального кодексу України і призначив покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>