Ляшко намагався вдарити держаком вил чернігівського губернатора

18 червня, близько 50 мітингувальників на чолі з народним депутатом Олегом Ляшком влаштували пікет під стінами обласної ради у Чернігові, пише місцеве видання "Чернігівщина. Події і Коментарі".

Приводом для протесту стала відмова голови Чернігівської ОДА Володимира Хоменка підписати розпорядження про затвердження списку об'єктів, які фінансуватимуться за рахунок державних субвенцій.

Сам Ляшко тримав у руках вила, а мітингувальники - плакати "Ми звільнимо Чернігівщину від Партії регіонів" і "Геть Хомунізм".

Під час виступу Ляшка представники провладних партій підняли шум, після чого народний депутат вирішив піти в президію, де і продовжив свою промову. Під час виступу Ляшко замахнувся і спробував ударити Хоменка держаком вил.

Охорона голови ЧОДА забрала у нього вила, після чого в інцидент втрутилися депутати з фракції Партії регіонів, і почалася бійка. У залі засідань було оголошено перерву. Хоменко і Ляшко залишили залу.

Ще напередодні виборів у Києві з'явилися плакати, на яких був зображений Ляшко з вилами і написом "Захистимо людей від мафії". Білборди викликали обурення у Партії регіонів, яка вимагала їх демонтувати.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>