Братки з рушницями і пістолетами атакували агрофірму опозиційного кандидата у депутати (фото, відео)

У селі Чаусове-2 Первомайського району Миколаївської області відбувся масовий конфлікт з використанням зброї. Група людей, які називають себе "спортсменами", а насправді бандитів, провела спробу силового захоплення ТОВ "Агрофірма Корнацьких". "Близько 80 бритоголових братків із пістолетами та помповими рушницями здійснили спробу проникнути на територію підприємства. Охорона та співробітники агрофірми "відбили" першу хвилю загарбників, тоді ті відкрили вогонь із помпової рушниці. Одному із працівників поцілили в пах, ще одному - в голову. Зараз озброєні "братки" розділилися на дві групи, одна продовжує дертися у ворота, інша пішла в обхід з іншого боку.

Вже неодноразово викликали міліцію, ДАЇ та швидку допомогу, але ніхто не їде, всі роблять вигляд, що нічого не відбувається", - такі зведення з поля бою передавав на своїй сторінці у Фейсбук власник агрофірми Аркадій Корнацький.

"Українська правда" зв'язалася з Корнацьким по телефону. У розмові він розповів про подію детальніше:

"Поранених багато, але важко поранених п'ятеро. Вони отримали поранення в голову, груди, голову, в живіт з дробовиків і помпових рушниць. Втратили багато крові. Зараз вони в лікарні, але швидка їхала більше години. Поїхали збирати урожай. З боку Одеської траси вже стояли, як виявилося потім, десяток комбайнів державної продовольчої компанії "Україна". Біля села Богачовка стоїть близько 40 зерновозів, які повинні були підходити до комбайнів в поля, щоб вивозити зерно. І величезна колона з декількох десятків автобусів і легковиків була повністю набита бритоголовими", - розповів Корнацький.

УМВС в Миколаївській області відкрило кримінальне провадження за організацію масових безладів, які супроводжуються насильством над особою, погромами, підпалами, знищенням майна, опором представникам влади із застосуванням зброї або інших предметів, які використовувалися як зброя, а також за активну участь в масових безладах.

Голова Миколаївської облдержадміністрації Микола Круглов уже встиг заявити, що "Агрофірма Корнацьких" зайняла землю в селі Чаусово-2 Первомайського району Миколаївщини незаконно. Про це він сказав на брифінгу, повідомляє державне агентство "Укрінформ".

Як відомо, Аркадій Корнацький колишній кандидат в депутати Верховної Ради від партії "Батьківщина" у 132 окрузі (Первомайськ, Миколаївська область). За попередніми підрахунками голосів саме він здобув тут перемогу. Але на окрузі розігралася детективна історія. Зрештою встановити результат виборів так і не вдалося, оскільки у "підрахунок" голосів втрутилася міліція. Після кількаденного силового протистояння з місцевими мешканцями протоколи, які засвідчували перемогу опозиціонера, вивезли з ОВК у столицю. Аркадій Корнацький одразу ж відчув на собі силу репресивного апарату і мусив тікати за кордон, але потім повернувся в Україну.

 

 

Відео: watch?feature=player_embedded&v=bS2i-WkPFhQ

 

watch?feature=player_embedded&v=Df6JeFrH86c

 

watch?feature=player_embedded&v=hewXIcl0QiM

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>