Неукраїнський депутат-комуніст пообіцяв вирізати українців?

Народний депутат фракції КПУ Микола Джарданов погрожував журналісту зарізати його на мітингу опозиції в Миколаєві. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав Дмитро Чигрин, котрий висвітлював мітинг опозиції.

"Я - осетин, між іншим, я можу і зарізати". Ці слова народного депутата України від КПУ Миколи Дзадзарова (Джарданова, трохи пізніше Дмитро Чигрин пояснить, що не зовсім коректно написав прізвище народного обранця - "ОстроВ") на мою адресу. У Миколаєві, я з оператором висвітлював події, пов'язані з акцією "Вставай, Україно!". Коли біля намету "Батьківщини" зустріли народного обранця", - повідомив Чигрин.

Дмитро Чигрин стверджує, що нардеп поводився неадекватно, забороняв його знімати, а потім порадив "берегти здоров'я".

"Не знаю, чи сприймати це як погрозу? Казав, що якщо я подам матеріал, як наклеп на нього, то він мене засудить, так як у нього, бачте, аж 5 юристів. Це справжнє обличчя народного обранця?", - ставить питання Дмитро Чигрин.

При цьому, миколаївський сайт Злочинності.НІ стверджує, що нардеп прийшов на мітинг опозиції напідпитку. Як доказ, сайт виклав фото, де комуніст сидить в кафе з келихом пива. Видання повідомляє, що це фото було зроблено за кілька хвилин до початку акції опозиції.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>