У Луцькому зоопарку очікують на поповнення у парі чорних лебедів (фото)

Про майбутнє поповнення у сімействі благородних птахів повідомляється на сторінці у соціальній мережі Луцького зоопарку. Кубло лебеді звили на острівку посеред водойми. Ще напередодні Паски працівники зоопарку помітили - лебеді почали приносити гілочки у кущі на острові. На яйцях в основному сидить самиця. Він же турботливо оберігає її спокій, а якщо треба - підміняє у гнізді. Варто їй тільки видати особливий, зрозумілий тільки йому вигук, лебідь поспішає на острівок. А лебідка в цей час приймає водні ванни та їсть. Період висиджування яєць у чорних лебедів - шість тижнів. У зоопарку чекають появи малюків наприкінці червня - початку липня.

До речі, друга пара чорних лебедів поїхала у Рівненський зоопарк. Їх обміняли на павичів. Поки ці птахи на карантинному огляді. Та вже за місяць мають оселитися у новому вольєрі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>