У луцьких податківців новий керівник

Відповідно до наказу Міністерства доходів і зборів України № 667-о від 24 травня 2013 року начальником Луцької ОДПІ Головного управління Міндоходів у Волинській області призначено Савчук Світлану Павлівну.

Про це 10 червня 2013 року офіційно повідомив начальник ГУ Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

"При призначенні на посаду ми враховували професійні якості Світлани Савчук, як керівника та належне виконання функціональних обов'язків працівниками Луцької ОДПІ, адже це має стати надалі запорукою систематичного наповнення бюджетів усіх рівнів, недопущенні корупційних проявів, забезпеченні якісного сервісу для платників податків", - зазначив Ігор Петрович.

На зборах трудового колективу з призначенням керівника Луцької ОДПІ привітали міський голова Микола Романюк та голова Луцької районної державної адміністрації Володимир Демчук, які побажали працівникам нового відомства здобутків, невичерпної енергії та відзначили, що ефективність роботи інспекції, насамперед, залежить від оптимального поєднання інтересів бізнесу і влади.

Світлана Павлівна в свою чергу подякувала присутнім за теплі слова та плідну співпрацю і запевнила, що здобутки інспекції - це здобутки кожного її працівника.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>