17 – 23 червня

Овен

Тиждень сприяє подорожам і активному відпочинку. А ще багато уваги вимагатиме дім. Не залишайте без нагляду дітей – вони можуть наробити шкоди.

Телець

Cпілкування буде більше, ніж треба. Ймовірно, з’явиться бажання змін: роботи, стосунків, ба, навіть одягу та стрижки.

Близнюки

Вдалий тиждень, незважаючи на нервовий понеділок. Вдасться вирішити важливі справи, насамперед це стосується фiнансових питань.

Рак

Нарешті ви зможете вибратися з давно заплутаної ситуації. Порадують довгоочікувані матеріальні надходження.

Лев

Вашим завданням буде творче розкриття свого потенціалу. У другій половині тижня матимете безліч справ, у які ви з радістю зануритеся.

Діва

Тиждень активного спілкування, можливі далекі поїздки. Нові знайомства здатні перерости у вигідну довготривалу співпрацю.

Терези

Будете дуже зайняті навіть у вихідні. Вдалий збіг обставин дозволить створити передумови для найшвидшого здійснення ваших задумів.

Скорпіон

Ідеальний час для рішучого кроку вперед і реалізації справ, які давно запланували. У вихідні більше будьте з близькими.

Стрілець

Планети сприятимуть вашому кар’єрному росту і будь-яким починанням у професійній сфері, тому не втрачайте моменту і активно дійте.

Козеріг

Удача може раптово відвернутися, тому, незважаючи ні на що, зберігайте внутрішню рівновагу. Намагайтеся не конфліктувати з рідними.

Водолій

Цього тижня порадує фортуна, щоправда, на роботі ваш успіх залежатиме не від неї, а від вашого професіоналізму та інтуїції.

Риби

Несподівані, але дуже важливі новини здатні докорінно змінити ваші плани. Тож не варто починати щось нове, наведіть лад у поточних справах.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>