За вбивство домашнього деспота у тюрму на чотири роки

Чотири роки і два місяці тюрми отримала мешканка волинського села Паридуби на Старовижівщині за вбивство свого чоловіка. Сімейна драма мала довгу передісторію. Шлюб пари тривав понад 20 років, але щасливим він аж ніяк не був. Чоловік пив і влаштовував вдома жінці й дітям побої, одного разу навіть стріляв по них. За це встиг побувати за гратами, а коли звільнився з місць позбавлення волі знову взявся за своє. Часом покійний взагалі втрачав людське обличчя. Окрім систематичного рукоприкладства до усієї родини додалися ще й збочені сексуальні домагання до жінки. Один з таких днів мав трагічний фінал. Відбиваючись від нападок чоловіка жінка зарубала його сокирою, а потім сховала тіло у покинутій криниці.

Врахувавши усі обставини, які передували скоєному, Феміда прийняла досить м'яке рішення, призначивши покарання нижче меншої межі, передбаченої у таких випадках.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>