На Волині в аварії неподалік кордону постраждали батько з трирічним сином

Автопригоди трапилася 10 червня близько дев'ятої вечора на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Ковельського МВ УМВС України у Волинській області. З'ясувалося, що 42-річний ковельчанин, який у 2011 році звільнений із органів внутрішніх справ України, перебуваючи за кермом автомобіля "Опель-Омега", виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся із автомобілем "ВАЗ 2101". За кермом легковика перебував 37-річний житель Ківерцівського району. Окрім того, у салоні машини був його трирічний син. Внаслідок ДТП батько із сином отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані в травматологічне відділення центральної районної лікарні, повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Відомості про даний факт внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань, розпочате кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватець ДТП затриманий, згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, і перебуває під вартою в ізоляторі тимчасового тримання ковельського міськвідділу міліції.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>