Ківерцівському медколеджу – 50!

14 червня Ківерцівському медичному коледжу виповнюється 50 років. Ювіляр гостинно чекає на усіх своїх друзів.

За роки існування навчальний заклад має, чим пишатися - тисячі його випускників стали хорошими працівниками різних медичних установ не лише Волині, України, а й за кордоном. Якщо повернутися у далекий 1963-й, то тоді стіни Ківерцівського медичного училища прийняли своїх перших 159 студентів - працювало лише фельдшерське та акушерське відділення. Директором був Анатолій Іванович Волченко. Та за півстоліття обличчя навчального закладу суттєво змінилося, адже приходили нові керівники, підвищили фаховий рівень викладачі, розширювалася матеріально-технічна база. Другим директором була Марія Іванівна Фесюк, головним надбанням якої стало відкриття нового триповерхового навчального корпусу. Тамара Олександрівна Михалевич очолювала медичне училище у 1986-2001 роки. Вона наповнила матеріально-технічну базу, збільшила бібліотечний фонд, запровадила комп'ютеризацію. Новим директором стала молодий креативний керівник Тетяна Сергіївна Комшук , яка успішно керує навчальним закладом і нині. Саме при ній училище здобуло статус коледжу і набуло великої популярності.

На сьогодні у Ківерцівському медичному коледжі функціонують лікувально-стоматологічне та акушерсько-сестринське відділення, на яких навчається майже 900 студентів. Гарно реконструйовані навчальні корпуси, гуртожитки, актова зала та бібліотека з читальним залом і книжковим фондом близько 20 тисяч наукової, медичної, спеціальної і художньої літератури. Бажаємо колективу Ківерцівського медичного коледжу й подальшого процвітання для поповнення якісних медичних кадрів в Україні.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>