На Волині уже назбирали понад 2 мільярди гривень податків і зборів

На Волині за п'ять місяців 2013 року зібрано 2 мільярди 65 мільйонів гривень податків і зборів, - повідомили у координаційно-моніторинговому управління ГУ Міндоходів у Волинській області.

Як свідчить аналітика, найбільше держбюджет поповнився за рахунок сплати ПДВ. Зокрема, понад 874 мільйонів гривень податку на додану вартість надійшло від ввезених на територію України товарів. Окрім того, на Волині сплачено більше 215 мільйонів гривень так званого внутрішнього ПДВ.

Із отриманого прибутку волинські фірми та підприємства сплатили 131 мільйон гривень податку на прибуток.

Разом з тим, на Волині сплачено 237,2 мільйонів гривень ввізного мита та 1,1 мільйона гривень вивізного мита. Більше 8 мільйонів гривень акцизного податку перерахували суб'єкти зовнішньоекономічної діяльності із ввезених через кордон підакцизних товарів.

Для місцевих скарбниць 41 мільйон гривень надійшов від підприємців, котрі працюють на спрощеній системі оподаткування, а 42,5 мільйона гривень від плати за землю.

Як і торік, цього року на Волині зберігається позитивна динаміка у надходженнях до бюджетів всіх рівнів.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>