На Волині знизили ціну техоглядів сільгосптехніки

На виконання рекомендацій обласного територіального відділення Антимонопольного комітету щодо зниження вартості послуг за проведення перевірок технічного стану сільськогосподарської техніки, більшістю з них було знижено тарифи від 2,6% до 36%.

Так, Ковельське підприємство ТОВ "Укр-ресурси", що надає послуги фірмам та жителям Ковельського, Турійського, Любомльського, Ратнівського, Шацького та Старовижівського районів, знизило вартість послуг за проведення перевірок тракторів та причепів - на 12% та на 36% відповідно.

Знизили вартість своїх послуг також ТОВ "Володимир Таір-Експерт", ПП "Престижавтотехплюс", ТОВ "Володимир-Волинське АТП-10762" та ТОВ "Агростандарт сервіс".

Орієнтовно, за об'ємами послуг за 2012 рік зниження їх вартості та вихід на ринок нових суб'єктів господарювання дасть власникам с/г техніки економію у розмірі до 100 тис. грн.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>