У Луцьку молоді надаватимуть безкоштовну юридичну допомогу

У Луцьку за адресою вул. Шевченка, 2 стартував проект під назвою «Центр юридичної допомоги для молоді». Проект реалізовується Волинським обласним осередком ВГО «Молодий Народний Рух» та буде тривати паралельно з іншою діяльністю організації на постійній основі.

Метою проекту «Центр юридичної допомоги для молоді» є надання правової допомоги для молоді регіону, що включає в себе інформування про її права і свободи, порядок їх реалізації, відновлення у випадку їх порушення та порядок оскарження рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових і службових осіб, а саме: надання правової інформації; надання консультацій і роз'яснень з правових питань; складення заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім документів процесуального характеру).

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>